Bidrag till elcyklar, nä men f..n!

Helt seriöst, bidrag till ”miljövänliga” elcyklar!
Isåfall borde väll vanliga fot trampade cyklar premieras med en ännu större rabatt ty de äro än mer miljövänliga.
Det här bidraget diskriminerar ju och missgynnar de som verkligen väljer att ta sig fram miljövänligt och samtidigt månar om sin hälsa.
Har inte politikerna (Läs Miljöpartister) ingen koll på hur mycket energi och kemikalier det går åt till tillverkning av elcyklar och deras batterier och elektronik?

Kan det vara så att MP censurerar all sån information för sina medlemmar och väljare?
Ref:http://teknikensvarld.se/elbilars-batterier-paverkar-klimatet-kraftigt-481493/
(Den länkade artikeln handlar om elbils batterier och deras miljöpåverkan men gäller givetvis även elcyklar.)

Bortsett från miljöaspekten och de snedvridna rabatterna som MP och deras ”sammarbretspartier” delar ut till höger och vänster när det gäller elektrifiering av samhället så verkar man heller inte bry sig särskilt mycket om att försöka tillgodose all elkraft som isåfall kommer att krävas, att stänga ned svensk kärnkraft är knappast en lösning i det fallet.

Om MP får fortsätta med alla sina miljöpopulistiska uttalanden och idéer så kommer landet vi bor i att gå i konken inom några få år
Vi kommer att ha ett skattetryck som når helt nya proportioner för alla (utom möjligen då miljöpartister) vet ju att ”There is no such thing as a free coffee” .

För att fälla ett tvärsäkert uttalande i sann MP anda så vill jag nog påstå att jag ALDRIG har sett ett förslag från MP som innebär en besparing som kan leda till minskad skatt för oss svenskar. Nä istället så gör man allt för att straffbeskatta det man i sina gröna ögon anser sig vara säkra på kan leda till jordens undergång såsom bilismen (där man dessutom lurat folk att köpa sk miljöbilar som några år senare klassas som miljöbovar).

Jag gissar att vi inom några år, när man kommit till insikt i elcyklars och elbilars miljöpåverkan kommer att se att en miljöavgift läggas på batterier som i sin tur kommer att skapa ett berg av övergivna elcyklar och elbilar, det blir helt enkelt för dyrt att byta batteri.

Elcyklar ett jävla dyrt skämt helt enkelt!

Fler artiklar i ämnet.
http://www.bohuslaningen.se/%C3%A5sikt/debatt-och-ins%C3%A4ndare/milj%C3%B6n-blir-inte-b%C3%A4ttre-av-pengar-till-elcyklar-1.4815311

Satsning på elcyklar gynnar få